Bioterapija po metodi Zdenka Domančića – Marija Hvala


Datum: 13. 2. 2018

Ura: 0:00 - 23:59

Organizator:

Izvajalec:

Prostor:

Kraj: SReČNA hiša, Tumova ulica 5, Nova Gorica

Število prostih mest: 10

Cena: 30,00 € EUR
Na dogodek se je potrebno prijaviti. Prijavni obrazec se nahaja na dnu strani.Od torka do petka, 13. 2. – 16. 2. 2018 v večnamenski dvorani


Bioterapija po metodi Zdenka Domančića

Bioterapijo izvaja Marija Hvala licencirana bioterapevtka po metodi Zdenka Domančića (št. licence 00037).

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića je v zadnjih tridesetih letih gotovo najbolj znana in najuspešnejša metoda, ki je večkrat tudi znanstveno preverjena. Mojster Zdenko Domančić je s svojim učenci, diplomiranimi terapevti pomagal več kot milijonu ljudi povsod po svetu. Z bioenergijo uravnotežimo energetsko polje človeka tako, da dodajamo ali pa odvzemamo energijo, odvisno od težave. Tako vplivamo na imunski sistem organizma in na njegove samoozdravitvene sposobnosti.

Terapije se izvajajo v skupini, vendar na vsakem pacientu posebej glede na njegovo stanje ali bolezen ter le na podlagi diagnoze uradne medicine (terapevt ne postavlja diagnoz). Terapija se izvaja zaporedoma štiri dni. Če je potrebno, se lahko cikel štirih dni ponovi.

Plačilo za eno serijo bioterapij, ki vključuje štiri zaporedne obiske bioterapevta, v štirih zaporednih dneh, je sestavljeno iz 2 delov:

– prijavnina v višini 30 EUR (plačilo za kritje stroškov, ki jih ima bioterapevt z organizacijo, izvedbo in najemom prostora)

– prostovoljni prispevek v zaprti kuverti, s katerim se na zadnji dan terapije, po svojih zmožnostih in presoji, zahvalite terapevtu za njegovo delo.

Za rezervacijo se je potrebno najaviti na tel. št.:+386 (0)31 831 577

Več na: https://terapevtka.wixsite.com/marijahvala

Bookings no longer allowed on this date.