Hildegardina medicina: Znaki nastajanja rakavih sprememb in preprečevanje raka ter podpora pri že ugotovljeni bolezni


Datum: 5. 2. 2018

Ura: 18:00 - 20:00

Organizator:

Izvajalec:

Prostor:

Kraj: SReČNA HIŠA, Tumova ulica 5, Nova Gorica

Število prostih mest: 34

Cena: 0,00 € EUR
Na dogodek se je potrebno prijaviti. Prijavni obrazec se nahaja na dnu strani.

Hildegardina medicina: Znaki nastajanja rakavih sprememb in preprečevanje raka ter podpora pri že ugotovljeni bolezni

Bog ni ustvaril nobene bolezni, za katero ne bi ustvaril tudi zdravila.

Hildegard von Bingen

Na Hildegardini kliniki v Ljubljani (ime ima po znameniti Hildegard von Bingen) ohranjamo njeno znanje in vračamo zdravje tako, kot je učila in delovala sveta Hildegarda.

V teh časih težkih bolezni in množice obupanih ljudi, ko ne najdejo in ne dobijo ničesar, kar bi jim povrnilo zdravje, lahko najdejo zdravje v božji modrosti, ki jo je po nareku svetega duha zapisala Hildegarda. Želela je, da se spomnimo, da smo ljudje sveta bitja, da nam je bilo dano vse za ohranitev zdravja. Hildegard von Bingen (1098– 1179) je bila ustvarjalka na tako širokem področju, da je še danes težko zajeti vsa njena odkritja, dosežke in glasbena dela.

V svojih knjigah je sveta Hildegarda opisala tudi znake nastajanja raka, predrakave spremembe in načine zdravljenja še preden se razširi tako močno, da je pot do zdravja skoraj nemogoča. Opisala je tudi kako podpreti bolnega, ko ga zajame ta huda bolezen. Pojasni vzroke bolezni, način zdravljenja ter hrano, ki ne obremenjuje in razstruplja telo ter mu da zdravo energijo. S pravilno kombinacijo hrane in rastlin se v človeka vrne veselje, energija in zdravje.

SLIKA: Predstojnica Hildegardine klinike na znamenitem Hildegardinem vrtu v Bingnu, v Nemčiji.

PROGRAM

  • Predavanje z naslovom Hildegardina medicina
  • Kratka meditacija ob Hildegardini glasbi iz 12. stoletja

Srečanje je brezplačno za vse, vstopnine ni, lahko pa boste kupili Hildegardine izdelke in se včlanili v Zvezo prijateljev svete Hildegarde.

Predavata predstojnika Hildegardine klinike v Ljubljani, zakonca Plantan, ki sta po dveh desetletjih študija in prakticiranja tradicionalne evropske medicine, starodavne umetnosti zdravljenja, starodavnih tekstov o zdravljenju, nastanku vsega, zakonitosti življenja, odkrivanju zastrtega, pozabljenega in z desetletji izkušenj zdravljenja tudi najtežjih bolezenskih stanj, postala avtoriteti za zdravljenje, kot so ga poznali pred stoletji.

Hildegardina psihoterapija, skoraj tisoč let star način iskanja resnice, vedno vodi do vzroka bolezni, ki domuje v duši (psiha, grško duša) in k rešitvi. Gre za povsem drugačen način, kot ga poznamo danes, ko smo tudi po sto srečanjih, po več letih še vedno na začetku. S Hildegardino psihoterapijo ne iščemo travm, saj je vse, preteklost in prihodnost, v sedanjosti.

Na Hildegardini kliniki uporabljata enake načine, enak pristop, enaka način diagnostike, enaka na enak način pripravljena zdravila, enake metode kot pred tisočletji. Že njune bogate izkušnje s tisoči bolnih dajejo garancijo, da vedno prideta do resničnega vzroka bolezni. Vzrok je ključ do rešitve. Vsi starodavni modreci so učili enako, kaj je resnični vzrok za vse težave, bolezni in bolečine.

Na Hildegardini kliniki izvajata edinstven način ozdravitve in popolnoma nov pristop današnjega časa. Bolne zdravita, ker dosežeta njihovo dušo. V duši je vzrok vseh bolezni. Ko zboli duša, zbolita um in telo. Le skozi dušo se lahko pozdravi tudi telo. Ravno zato je celosten sistem, ki so ga poznali starodavni in sta ga predstojnika osnovala za uporabo za sedanji čas, vedno učinkovit in tak je še danes, če ga uporabimo tako kot nekdaj. Zato je starodavna umetnost zdravljenja tako edinstvena.

Tako lahko razumemo njeno moč in zakaj je bila človeštvu položena v zibelko. V davnini so to znanje uporabljali, nato se je znanje razpršilo in na srečo sta predstojnika ponovno vzpostavila ta sistem, ki ni več le magija in verovanje v nadnaravne sile. Ponovno je postal popolni sistem zdravljenja, takšen kot je bil že od pradavnine.

Pri zdravljenju uporabljata tudi starodavna zdravila, izdelana po postopku natančno tako, kot jih je pred 900 leti izdelovala Hildegarda.

Doslej sta napisala in izdala tri knjige: Starodavna umetnost zdravljenja – tradicionalna evropska medicina,  Hipnoza in hipnoterapija – priročnik za samostojno učenje in Samohipnoza – priročnik za samostojno učenje. Vse knjige so rezultat njunih dolgoletnih izkušenj. Tik pred izidom je že nova, četrta knjiga.

več na: http://www.tradicionalna-medicina.si/predavanja/

Bookings no longer allowed on this date.