JOGA SMEHA


Datum: 27. 12. 2017

Ura: 10:00 - 11:00

Organizator:

Izvajalec:

Prostor:

Kraj: Fundacija za dobro ljudi in narave, Tumova ulica 5, 5000 NOVA GORICA

Število prostih mest: 12

Cena: 0,00 € EUR
Na dogodek se je potrebno prijaviti. Prijavni obrazec se nahaja na dnu strani.JOGA SMEHA


 po metodi dr. Madana Katarije iz Indije, z vaditeljico JOGE SMEHA 

Suzano Bolčina

Smeh nas usidra v trenutek “tukaj in zdaj”. Kri hitreje zapluje po ožilju ter vsaki celici telesa privede več kisika. Zniža se izločanje stresnih hormonov ter vzpodbudi izločanje hormonov sreče. S smehom krepimo naš imunski sistem in počutje se nam izboljša.

Joga smeha temelji na smehu brez razloga. S preprostimi gibalno-vokalnimi in dihalnimi vajami prebujamo otroka v nas samih in odklopimo vse razumske razloge za smeh. Vadba je sproščujoča in dviguje raven naše energije. Sledi globoka sprostitev. Začetne vaje smeha se v skupini hitro razvijejo v naraven, sproščen smeh, ki izkustveno in znanstveno dokazano pomirja, sprošča in zdravi.

                                                                        

Kaj bomo delali:

najprej se bomo globoko sprostili ob vodeni meditaciji, nato bomo delali smejalno-gibalne vaje,  dihali in se v smehu prerajali. Sproščali se bomo ob zvokih nežne glasbe, delali  zvočne vaje po Kabali za uravnovešanje energetskih centrov in še marsikaj, predvsem pa naredili nekaj dobrega zase 🙂

Pridite udobno oblečeni, s seboj prinesite vodo za pitje.

Informacije in obvezne prijave do torka zvečer na e-naslov:  suzana.bolcina@gmail.com 

Ne iščimo radosti zunaj nas, ker je v nas. Prebudimo zakopano nekje globoko v nas….odstranimo ovire in smejmo se svetu, posledično se bo svet smejal nam in krog radosti bo zaključen. 

Pridite in izkusite 🙂

BELA SOBA, II.NAD.

Bookings no longer allowed on this date.