Decembrski Ženski srčni krog


Datum: 13. 12. 2017

Ura: 19:00 - 21:00

Organizator:

Izvajalec:

Prostor:

Kraj: SReČNA HIŠA, Tumova ulica 5, Nova Gorica

Število prostih mest: 12

Cena: 0,00 € EUR
Na dogodek se je potrebno prijaviti. Prijavni obrazec se nahaja na dnu strani.Sreda, 13.12.2017, Sončna soba, II. nadstropje, od 19h do 21h


Ob mlaju se ženske srečamo v srčnem krogu. Pridružujemo se tisočem žensk, ki se ob luninih ciklih po svetu srečujemo, da se povežemo v ženstveni energiji srčnosti, zaupanja, podpore, ljubezni in življenja. Ženska je nosilka in varuhinja življenja.

Gostiteljici Andrejka Harej in Alenka Palian vas vabiva v srčni krog žensk, ki si dopuščajo, da se učijo o sebi, svoji naravi, svojih občutkih, svojem bistvu, zato, da sebe živijo ženstveno in da svoje darilo podelijo s svetom.

Srčni krog je prostor zaupanja kjer se srečamo in globoko povežemo, kjer se ustvari varen prostor, da se ženske lahko odpremo, si dovolimo vstopiti v svoje globine, kjer smo sprejete kot to in kar smo, si dovolimo, da se razkrijemo (smo iskrene s seboj), kjer preobražamo, si dovolimo zdravljenja in smo podpora druga drugi.

Decembrski Ženski srčni krog bo potekal 13. decembra 2017 s pričetkom ob19h v Sončni sobi SReČNE hiše na Tumovi 5 v Novi Gorici.

Krog je odprt za 12 žensk.

Tema meseca: praznovanje ženstvenosti.

Prijave so obvezne na naslov: zenski.srcni.krog@gmail.com, najkasneje do 12.12.2017.

Vstopnina: prostovoljni prispevek.

Bookings no longer allowed on this date.