SVETOVNE SPREMEMBE NA OBZORJU-IZZIVI NOVE DOBE


Datum: 9. 11. 2017

Ura: 18:00 - 19:00

Organizator:

Izvajalec:

Prostor:

Kraj: Fundacija za dobro ljudi in narave, Tumova ulica 5, 5000 NOVA GORICA

Število prostih mest: 19

Cena: 0,00 € EUR
Na dogodek se je potrebno prijaviti. Prijavni obrazec se nahaja na dnu strani.SONČNA SOBA, četrtek 9. novembra ob 18. uri


V teh kriznih časih se ljudje sprašujemo, ali svet, tak kot je danes, sploh služi potrebam človeka. Je življenje lahko preprostejše in bolj izpolnjujoče? Kaj prinaša nova doba? Kako do miru, pravičnejše družbe, čistega okolja in dostojnega preživetja za vse ljudi?

Človeštvo se vede ali nevede pomika v smeri globalne družbene preobrazbe, ki zajema večje zavedanje medsebojne povezanosti, drugačno svetovno ekonomsko ureditev in skupno reševanje globalnih izzivov, kot so odprava skrajne oblike revščine, svetovne podnebne spremembe, odprava groženj vojne in terorizma, begunsko in jedrsko vprašanje. Na predavanju bo izpostavljen duhovni vidik prihajajočih pozitivnih sprememb, ki že in bodo še v vse večji meri vplivale na naša življenja.
Obiskovalci se bodo seznanili z obstojem in ključno vlogo svetovnega učitelja Maitreje in Mojstrov modrost pri snovanju in implementaciji drugačne, bolj humane svetovne ureditve.

Predstavili vam bomo vzroke za optimizem in upanje v svetlo prihodnost.

Predavanje skuša odgovoriti na ta vprašanja, pa tudi na tista, ki jih boste zastavili vi.

Predava:  Darko Šfiligoj, Društvo SHARE Slovenija

 

VSTOP JE PROST, VABLJENI !

 

Prijave zbiramo na E-naslovu: darkosfiligoj@gmail.com

 

Vabi:
Društvo SHARE Slovenija

http://www.share-international.net/slo

 

 

Bookings no longer allowed on this date.