BITI VIDNA-ŽENSKI SRČNI KROG


Datum: 22. 11. 2017

Ura: 19:00 - 21:00

Kraj: Fundacija za dobro ljudi in narave, Tumova ulica 5, Nova Gorica

Število prostih mest: 11

Cena: 0,00 € EUR

Na dogodek se je potrebno prijaviti. Prijavni obrazec se nahaja na dnu strani.Ob mlaju se ženske srečamo v srčnem krogu. Pridružujemo se tisočem žensk, ki se ob luninih ciklih po svetu srečujemo, da se povežemo v ženstveni energiji srčnosti, zaupanja, podpore, ljubezni in življenja. Ženska je nosilka in varuhinja življenja.

Gostiteljici Andrejka Harej in Alenka Palian vas vabiva v srčni krog žensk, ki si dopuščajo, da se učijo o sebi, svoji naravi, svojih občutkih, svojem bistvu, zato, da sebe živijo ženstveno in da svoje darilo podelijo s svetom.

Srčni krog je prostor zaupanja kjer se srečamo in globoko povežemo, kjer se ustvari varen prostor, da se ženske lahko odpremo, si dovolimo vstopiti v svoje globine, kjer smo sprejete kot to in kar smo, si dovolimo, da se razkrijemo (smo iskrene s seboj), kjer preobražamo, si dovolimo zdravljenja in smo podpora druga drugi.

Novemberski Ženski srčni krog bo potekal 22. novembra 2017 s pričetkom ob19h v Sončni sobi SReČNE hiše na Tumovi 5 v Novi Gorici.

Krog je odprt za 12 žensk.

Tema meseca: biti vidna

Prijave so obvezne na naslov: zenski.srcni.krog@gmail.com, najkasneje do 22.11.2017.

Vstopnina: prostovoljni prispevek.


Bookings no longer allowed on this date.